top of page

Teknoloji Çağına Ayak Uydurun

En son teknolojinin kullanıldığı araçlar, elektronik aletler, dizaynlar, bilgisayarlar ve daha niceleri, baktığımızda bizi kendilerine hayran bırakmakta...

Bu cihazları bu kadar çekici kılan şey nedir?

Görünüşü mü, dizyanı mı, çok fonksiyonlu oluşu mu, hızı mı, sunduğu konfor, rahatlık veya lüks mü?

Aslında bütün bunları sağlayan tek bir temel bileşen var, o da teknolojidir. Günümüzde şirketler teknolojinin sunmuş olduğu bütün avantajları kullanarak en güçlü, en özellikli, en sağlam, en hızlı ürünleri üretmek ve insanlığın hizmetine sunmak için büyük bir yarış içindeler.

Sensörler ve lazer teknolojisi bu teknolojinin temel taşlarından biridir. Kullanılan bütün elektronik cihazlarda sensöre rastlayabilirsiniz. Sensörler bir sistemi otomatize etmenin yolunu açmaktadır. Lazerler üretimi, bir malzemeyi işlemeyi, tahribatsız tedaviyi, akademik çalışmaları ve daha birçok uygulamayı daha iyi bir şekilde, hızlı ve minimum hata payı ile gerçekleşmesinde büyük katkı sağlar.

Bu teknolojilerin gelişimini, arkasında yatan prensipleri, işleyişini ve uygulamalarını anlamak ülkemizin bu alanda varoluşunu ve bu pazarda yer almasını sağlayacaktır.

Lazer ve sensör teknolojileri ile ilgili ESOGÜ Optik ve Fotonik Laboratuvarında yapacağımız çalışmalarda, yürüttüğümüz/yürüteceğimiz projelerde yer almak ve geleceğin teknolojisine hazır olmak için tüm disiplinlerle işbirliklerine hazırız. Ekibimize katılmak ister misiniz?


bottom of page